PRO FACIAL

Uuden sukupolven täydellinen kasvohoito. 

Aqua peel -syväpuhdistus, ultraääni-, ioni- ja radiofrekvenssihoidot.

Aqua Peel

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä.                  Suositellaan nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.  

75 €

Aqua Peel+

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumi käsittelyn.                                                                    Suositellaan nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta. 

85 €

Aqua Peel Lifting 

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion ja liftaavan laitekäsittelyn.        Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia 

102 €

Aqua Peel Lift Deluxe

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion imeytyksen ja liftaavan laitekäsittelyn kasvoille sekä decolteelle.                                                                        Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia 

162 €

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Kasvot

Kasvot, kaula, dekoltee

Alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio, RF ja loppuvoiteet

Sopii kaikille, jotka haluavat tehokasta kiinteytystä kasvoille ja kasvojenpiirteiden kohotusta ilman veistä.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja näin myös kiinteyttämisen lisäksi se vaalentaa ihoa.


100

125