Jalat

Monipuolisista palveluista ja tuotteistamme löydät mm:

  • Jalkojen terveystarkastus
  • Iho- ja kynsimuutosten hoito
  • Jalan ja varpaiden apuvälineet
  • Laaja valikoima mm. jalkojen itsehoitotuotteita

Allpresan, jalkojen hyvinvointiin

Iho ei kaipaa rasvaa, vaan kosteutta! Kosteusvoiteet ja huonolaatuiset voidevaahdot jättävät iholle kalvon, joka saattaa pahentaa ihon kuivumista entisestään. Allpresan vaahtovoiteiden patentoitu koostumus ei tuki ihohuokoisia, vaan sen kaksinkertainen verkko sitoo kosteutta sekä toisaalta taasen suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Allpresanin sisältämä urea on elimistön aminohappojen palamisprosessissa tuottama ainesosa, joka on tärkein osa elimistömme kosteuden tasapainottajana.

Allpresan jalkahoitotuotteet ei sisällä vettä, vaan steariinihappoa ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Päivittäisessä käytössä Allpresan on edullinen jalkojenhoitotuote. Jo viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on muuttunut terveemmäksi ja vaahtoa voi käyttää vähemmän tai vain joka toinen päivä! 

Allpresan on ainoa vaahtovoide-sarja, joka ei sisällä säilöntä-eikä väriaineita. Vaahtovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja nopeasti ihoon imeytyvä.

CCS jalkavoiteet

CCS Jalkahoitovoide

 Sisältää voimakkaasti pehmentävää raikasta eukalyptusta ja runsaasti kosteutta sitovaa karbamidia. Voide pehmentää kovettumia ja tekee jalat sileiksi ja pehmeäksi. Sen sisältämä eukalyptusöljy antaa jaloille myös raikkaan tuoksun. Paras vaikutus saadaan, jos hoitovoiteen annetaan vaikuttaa yön yli. Sukat jalassa nukkuminen antaa erityisen hyvän tuloksen.

CCS Jalkavoidetta on saatavilla 60 ml ja 175 ml tuubeissa.

CCS Heel Balm

nopea ja tehokas voide erittäin kuivien kantapäiden ja kovettumien hoitoon.

Heel Balmissa on ainutlaatuinen yhdistelmä korkeaa ureapitoisuutta ja maitohappoa kovan ihon pehmentämiseksi. Voidetta käytetään kuivien kantapäiden ja kynsinauhojen täsmähoitoon.Voide sisältää myös eukalyptusoljyä, joka antaa jaloille raikkaan tuoksun. Karbamidiä 25 %, rasvapitoisuus 27 %. Säilytys huoneenlämmössä, alle + 25°C.

Kuinka usein CCS Heel Balmia käytetään?

CCS Heel Balmia käytetään tarvittaessa täsmähoitoon. Heel Balm hoidon jälkeen jalkojen kuntoa voi ylläpitää CCS Jalkahoitovoiteella tai CCS jalkavoiteella. Pakkaus: 50 ml PE tuubi